Beauty

My Beauty Hacks

Hello,

Some things i do and find very normal. My friend the other day was amazed. She is not very beauty minded. So i thought to let you know as well. It will be all beauty related of course. Somethings you might do already. Yay! And others might suit you as well.

Sommige dingen die ik doe. Vind ik heel normaal. Mijn vriendin was was verbaasd. Ze is niet erg beauty minded ingesteld. Dus ik dacht om jullie het ook te vertellen weten. Het zal allemaal beauty gerelateerde natuurlijk. Iets dat je misschien al doet. Yay! En zo niet probeer het uit.

My pumice stone.

I keep a pumice stone in my shower. And every time i shower, make it wet and remove callus of my feet. This way i never have thick callus when summer starts. Many people have this because during winter they don’t pay attention too there feet. This is such a bummer.

Ik heb een puimsteen in mijn douche liggen. En elke keer als ik douchen, maak het nat en verwijder eelt van mijn voeten. Op deze manier heb ik nooit dik eelt als de zomer begint. Veel mensen hebben dit omdat in de winter ze geen aandacht te besteden daar voeten. Wat zo jammer is.

My face wash.

I keep a face wash in the shower to remove a lot of make up and dirt while i shower. All it takes is 10 secondes per time. This way you never sleep with make up or put on crème on a dirty face in the morning.

Ik heb een reinigingsegel in de douche om veel make-up en vuil te verwijderen terwijl ik douche . Dat duurt maar 10 secondes per keer. Op deze manier kunt nooit slapen met make-up op. Of crème op een vies gezicht aanbrengen in de ochtend.

My lash curler.

I use my lash curler always warmed up by my hairdryer. This way the curl stays all day. Just the same as a hair curler. Be safe and heat it up that you still can touch it without burning yourself.

Ik gebruik mijn wimper krultang altijd opgewarmd door mijn föhn. Op deze manier de krul blijft de hele dag. Precies hetzelfde als een haar krultang. Veilig verwarmen zodat op je het nog steeds aan kan raken zonder jezelf te verbranden .

See you next time.

 

 

 

google.com, pub-4691612639561409, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *